MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net: uw online huisartsendossier. Om u aan te melden heeft u een e-mail adres en DigID met SMS-functie of DigID-app nodig.

Het portaal biedt, naast de mogelijkheid online een herhaalrecept aan te vragen (e-Recept) ook mogelijkheden voor een mail contact over uw medische vraag (e-Consult), het gedeeltelijk online inzien van uw dossier en het online maken van een afspraak (e-Afspraak).

Vanwege de corona-crisis is het online maken van een afspraak (e-Afspraak) op dit moment niet mogelijk. Om uw veiligheid en die van anderen. De andere functies van MijnGezondheid.net zijn wel gewoon beschikbaar. Wij vragen om uw begrip.

 

Nog geen dossier bij MijnGezondheid.net? Meld u aan!

Inloggen

Hiervoor heeft u uw mobiele telefoonnummer, DigiD en uw e-mail adres nodig. U kunt zich registreren door op onderstaande button te klikken. U kunt daarna direct inloggen via DigiD. 

Inloggen

MedGemak app voor de smartphone (Androïd en Apple)

Als u zich heeft aangemeld bij MijnGezondheid.net kunt u desgewenst ook gebruik maken van de app MedGemak voor uw smartphone. Deze app werkt met een 5-cijferige PIN-code en koppelt u éénmalig met MijnGezondheid.net nadat u op deze website bent ingelogd. De MedGemak app kunt u gratis downloaden in de Androïd of IOS App Store. 

Online vragen stellen over Mijn Gezondheid Net

Heeft u een vraag over Mijn Gezondheid Net? Op de website van MijnGezondheid.net kunt u ook online uw vraag stellen (chatten) over het gebruik van deze applicatie.